Close

This is the heading

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Uniek congres op Landgoed de Vanenburg

Leiderschap vanuit zingeving en spiritualiteit
1 juli 2019

Transformeer jezelf en je organisatie naar de 'nieuwe werkelijkheid'

Uniek congres voor leiders, ondernemers, bestuurders, executives die zich willen laten inspireren om in een persoonlijke relatie met God, richting te geven aan jezelf en je medewerkers.

Transformeer

Transformeer jezelf en je organisatie naar de ‘nieuwe werkelijkheid’ We leven in een tijd van wezenlijke en veelomvattende verandering die zich steeds sneller voltrekt. Strategische veranderingsprocessen richten zich vrijwel altijd op de organisatie als systeem. De maakbaarheid van het systeem is hierbij het uitgangspunt.

Kwaliteit

De mens maakt deel uit van het systeem, maar hun “mens-zijn doet er niet zoveel toe. De mens is ondergeschikt geraakt aan het systeem en wordt veelal gedwongen zich hieraan te conditioneren. Er ontstaat hierdoor aan de “zachte kant” binnen organisaties onzekerheid, vervreemding, chaos en angst. Toch sturen veel bestuurders en topmanagers nog steeds top-down met vooral focus op (korte termijn) winst, aandeelhouderswaarde en efficiency.

Geloof

Wij geloven dat er nieuw leiderschap nodig is om organisaties toekomstbestendig te veranderen. En dat begint vanuit je eigen identiteit.