Uniek Congres | Leiderschap vanuit zingeving en spiritualiteit

Donderdag 26 september 2019
Kasteel De Vanenburg
26 september 2019

Vernieuw jezelf en je organisatie vanuit je relatie met God als basis.

We nemen de tijd om samen na te denken met interactieve inleidingen, individuele reflectie, onderlinge consultatie, filmbespreking en dialoog. Voor ons is Jezus een belangrijke inspirator. We proberen zijn lessen samen te brengen en concreet te maken voor jou.

We zorgen voor een heldere vertaalslag naar je eigen praktijk. Er is ruimte voor het delen van elkaars ervaring en perspectief. Dit zorgt voorverbinding en een concrete doorvertaling.

Leiderschap vanuit zingeving en spiritualiteit​

Doelgroep

Ondernemers, bestuurders, executives die zich willen laten inspireren om in een persoonlijke relatie met God als christen en leider richting te geven aan zichzelf en hun medewerkers. Deelnemers zijn bereid hun eigen kwetsbaarheid te onderzoeken als basis voor groei en ontwikkeling.

Opbrengst

Je krijgt nieuwe en scherpere inzichten in jezelf als christen en als leider. Heldere uitdagingen om je leiderschap vanuit je christelijke identiteit verder te ontwikkelen, te laten schitteren en zo anderen te inspireren. Een nieuw vertrouwelijk netwerk.

Digitale coach

We vinden het belangrijk dat je je inspiratie en inzichten ook daadwerkelijk in praktijk brengt. Onze persoonlijke app helpt je als digitale coach om dit waar te maken. Met kleine 'duwtjes in de rug' om de leeropbrengst te bevorderen en doelen te behalen.

Datum:

Donderdag 26 september 2019

Tijd:

We starten om 9:00 en eindigen om 20:30. Koffie, thee, frisdrank, lunch en een diner worden verzorgd.

Kledingtip:

Trek aan wat je normaal aan hebt op het moment dat je je thuis ontspant (maar nog wel toonbaar bent voor bezoek ;-)).

Kosten:

De stichting Flare IIG is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft geen winstoogmerk.

Wij vragen een donatie van ten minste € 395,- per deelnemer, exclusief BTW. Hiermee zijn alle kosten voor dit congres (inclusief koffie, thee, frisdank, lunch en diner) gedekt en kan de oprichting en start van Flare IIG als platform voor de ontwikkeling van leiderschap en transformatie worden bekostigd.

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je hiervan een bevestiging en informatie over de betaalwijze.

Locatie:

De prachtige locatie – Kasteel De Vanenburg – nodigt uit om te vertragen en vragen te behandelen waar je in de hectiek van alledag vaak onvoldoende aan toe komt.

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door de Vanenburg Group.

landgoed-vanenburg-flare

de sprekers

Kom tot nieuwe inzichten met betekenisvolle sprekers