Flare | De leiderschapswerkplaats met een huiskamergevoel!

De sprekers

Michael Mavromatis

Michael is voormalig ondernemer, oprichter van The Goal Is Life en schrijver. Naast het organiseren van retraites, helpt hij anderen in hun wandel met God. Hij studeert momenteel Toegepaste Sociale Wetenschappen en Counselling aan de Universiteit in Adelaide.

The goal is life!

Arie de Rover

Arie de Rover was jarenlang een succesvol manager en trainer in het bedrijfsleven. Na de omkeer in zijn leven werd hij trainer, coach en spreker op het gebied van identiteitsvragen.

Je ego groeit elke nacht weer aan!

Tim Vreugdenhil

Tim Vreugdenhil is ondernemer en dominee met het talent om verhalen te vertellen. Verhalen die passen bij onze tijd. Hij zoekt altijd naar een spirituele dimensie. Want ieder mens heeft een kern, een ziel. En daar wil hij iets mee. Wat dat precies is, verschilt per persoon. En dat is prima.

Als Abraham in z’n comfortzone was blijven zitten, was de bijbel een stuk dunner geweest.

Chris Boven

Chris is werkzaam als executive coach, consultant en adviseur executive search voor directie, bestuur en toezichthouders. Chris maakt zichtbaar en voelbaar hoe eigen potentieel en belemmeringen op elkaar werken en hoe een doorbraak daarin tot ware groei en zelfverwezenlijking leidt. Chris is er; oprecht betrokken bij de mensen met wie hij werkt en betrokken op wat er echt toe doet. Je mooiste versie benaderen door je drijfveren te vertalen naar passend gedrag en werk.

Worden wie je bent gaat vanzelf. Niet worden wie je niet bent, dat is pas een uitdaging!

Robert Daverschot

Robert Daverschot is naast dagvoorzitter ook werkzaam als coach practitioner en heeft uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven, zorg, overheid, cultuur en in het bijzonder met thema’s die gerelateerd zijn aan diversiteit, duurzaamheid, persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij doet dit vanuit een passie om te innoveren; op een kleiner persoonlijk niveau [sociale innovatie], maar ook op een groter organisatieniveau [bedrijfsinnovatie]. Gecombineerd met een antenne voor gastvrijheid, een vleugje humor, creëert hij een geweldige setting voor dialoog en begrip.

Op een afstandje kijken naar jezelf: innoveren slaagt wanneer je durft uit te zoomen.

Ronald van der Molen

Ronald van der Molen (1973) is werkzaam als organisatieadviseur, leiderschapscoach, spreker en auteur. Hij leert moderne leiders hoe ze teams en ecosystemen kunnen creëren waar mensen floreren. Zijn organische aanpak zorgt ervoor dat je, met relatief weinig inspanning, veel plezier en impact kunt genereren. Tijdens trajecten en presentaties gebruikt Ronald lessen uit de natuur. Hij staat bekend om de vraag:

Word je als een boom of blijf je een eikel?